Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. 041 281 352

Pomislite, kolikokrat dnevno se s svojimi vprašanji obrnete na iskalnik Google. Vsako sekundo Google postreže s svojimi odgovori več kot 40.000 uporabnikom. S pravilnim oglaševanjem na Googlu lahko svoj oglas umestite med zadetke pred svojo konkurenco, in to dobesedno "v trenutku".

Google oglaševanje in cena

Za posamezen obisk vaše strani prek klika na vaš oglas je potrebno odšteti le majhen del - vaš prodani izdelek ali storitev pa sta vredna veliko več. Brez obiska na oglas Google ne zaračunava stroška. Izkušnje naših naročnikov kažejo, da se investicija povrne še preden se vaša oglaševalska kampanja dobro ogreje. Za izdelavo ponudbe in točno ceno stroška Googlovega oglaševanja nam pišite saj moramo preučiti vašo dejavnost in izračunati konkurenčnost (uporaba Googlovih orodij). Za izračun cene navadno potrebujemo do 24 ur, navadno pa je ocena na voljo že v parih urah po vzpostavitvi prvega kontaktna.

google oglasevanjePrikaz Google oglasov (t.i. Adwords oglasi) na praktičnem primeru.

Včasih priporočamo tudi kombinirano oglaševanje skupaj z oglaševanjem na Facebooku saj je kombinirano oglaševanje številnim naročnikom povečalo prodajo in preseglo vse zadane cilje. Pustite se presenetiti tudi vi in zaupajte naši ekipi strokovnjakov za spletno oglaševanje.

 

Želite oglaševati na Googlu in povečati
svojo prodajo/povpraševanja? Ne odlašajte:

Na vaše povpraševanje bomo odgovorili najkasneje v roku enega delovnika (navadno že v roku pol ure).

Vaši podatki ne bodo nikoli uporabljeni v namene, ki niso v skladu z zakonom, ali v namene, ki bi vam lahko kakorkoli škodovali.

Vam osebni stik pomeni več? Razumemo vas.
Pokličite nas na: 041 281 352 - Luka.

 © 2011-2018 Izdelava učinkovitih spletnih strani: Kreatik.si