Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. 041 281 352

Facebook je eden izmed sodobnih medijev, ki ga uporablja skoraj vsakdo. Izkoristite svoj prodajni potencial in se približajte večjemu številu potencialnih strank: oglašujte na facebooku. Samo v Sloveniji je registriranih kar 970.000 uporabnikov Facebooka. S pravilnim in usmerjenim oglaševanjem lahko med njimi nagovorite pravo ciljno skupino in tako povečate učinkovitost svojih oglasov. Poskrbeli bomo, da bodo vaši oglasi dosegli boljšo stopnjo klikov ter nižje cene na klik (garantirano).

Posledica tega je večje število prodaj, zbranih e-naslovov, oddanih povpraševanj ... Ciljanje posameznih facebook oglasov je lahko zelo natančno, saj lahko ciljne skupine oglasov nastavljate po spolu, starosti, izobrazbi, interesih, lokaciji ... Oglašujemo lahko celo tako natančno, da se oglasi prikazujejo samo "nosečnicam".

Facebook oglasi so preprosta in učinkovita pot do novih strank

Če so vaši poslovni cilji pridobiti nove kupce, povečati število oboževalcev svojega podjetja, blagovne znamke ali Facebook strani ter povečati prodajo ali pa pridobiti nove prijave na dogodke, potem je Facebook oglaševanje zagotovo pravi način oglaševanja za vas.

facebook oglasevanje cena
Prikaz facebook oglasov na praktičnem primeru.

Facebook oglaševanje in cena?

Brez obiska Facebook ne raračunava stroška - prednost. Za številne naročnike smo ugodno pripravili posebej prilagojene oglase in poskrbeli, da so jih opazili prav tisti krogi ljudi, ki jih je njihov izdelek najbolj zanimal. Številnim podjetjem smo pomagali zvišati prodajo tudi za več kot 700 %. Vas zanima kako? Poglobili smo se v njihovo zgodbo, preverili delovanje trga na njihovem področju ter prisluhnili naročnikovim željam.

Rezultat: večja prodaja, večji obisk, večja prepoznavnost. Hitro, enostavno in poceni. Za izdelavo ponudbe in točno ceno facebook oglaševanja nam prosimo pošljite povpraševanje.

 

Bi radi oglaševali na facebooku? Stopite v stik z nami.

Na vaše povpraševanje bomo odgovorili najkasneje v roku enega delovnika (navadno že v roku pol ure).

Vaši podatki ne bodo nikoli uporabljeni v namene, ki niso v skladu z zakonom, ali v namene, ki bi vam lahko kakorkoli škodovali.

Vam osebni stik pomeni več? Razumemo vas.
Pokličite nas na: 041 281 352 - Luka.

 © 2011-2018 Izdelava učinkovitih spletnih strani: Kreatik.si