Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. 041 281 352

Ste vedeli, da tiste strani, ki so prvi na Googlu, obišče večina vseh obiskovalcev (vir: Advancedwebranking.com CTR Study)? Ste pomislili, koliko potencialnih obiskovalcev in kupcev je odklikalo drugam?

Vaša spletna stran je lahko med prvimi v iskalniku Google tudi brez oglaševanja in dodatnih stroškov! Na področju optimizacije spletnih strani smo v Sloveniji prepoznani kot strokovnjaki saj nam zaupajo tako mala kot tudi velika podjetja s katerimi uspšeno sodelujemo že vrsto let. 

 

Biti prvi na Googlu pomeni optimizirati spletno stran za prvo mesto v iskalnikih

V praksi to pomeni, da optimiziramo vašo spletno stran ali spletno trgovino. Posledično jo lahko obišče tudi do nekaj več 1.000 obiskovalcev na dan. Iskalnike vsak dan uporablja vsak tretji Slovenec (to je več kot  660.000 obiskovalcev dnevno), ki išče določene izraze. S pomočjo naših tehnik optimizacije bodo z iskanjem prišli prav na vašo spletno stran ali trgovino. Povečali si boste obisk, prepoznavnost in prodajo za ceno, ki je zanemarljiva glede na vrednost, ki jo prinese.

Optimizacija strani je najučinkovitejša promocija na spletu! Brez optimizacije spletnega mesta še tako dobra spletna stran ne bo dosegla svojega potenciala. Več obiskovalcev pa pomeni tudi več potencialnih kupcev. Zakaj bi odlašali? Zahtevajte neobvezujočo ponudbo za optimizacijo vašega spletnega mesta in bodite prvi na Googlu.

 

 

Bodite prvi na Googlu - optimizirajte svojo spletno stran. Ne odlašajte:

Na vaše povpraševanje bomo odgovorili najkasneje v roku enega delovnika (navadno že v roku pol ure).

Vaši podatki ne bodo nikoli uporabljeni v namene, ki niso v skladu z zakonom, ali v namene, ki bi vam lahko kakorkoli škodovali.

Vam osebni stik pomeni več? Razumemo vas.
Pokličite nas na: 041 281 352 - Luka.

 © 2011-2018 Izdelava učinkovitih spletnih strani: Kreatik.si