Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. 041 281 352

Nudimo vam izdelavo profesionalnih in privlačnih spletnih trgovin, s katerimi boste lahko zaslužili več. S spletno trgovino boste upravljali preprosto in zanesljivo ter prepričali še tako zahtevne potencialne stranke. Z enostavnimi in preglednimi meniji ter prijetno grafično podobo, boste pri uporabnikih vzbujali prijetno uporabniško izkušnjo, ki se bo pozitivno odražala na vaši spletni prodaji.

Spletne trgovine izdelujemo v večkrat nagrajenemu sistemi, ki mu zaupajo tudi največja podjetja!

Vaša spletna trgovina bo postavljena na večkrat nagrajenem sistemu, ki jo uporablja jo že več kot 61 milijonov spletnih trgovin po vsem svetu. Ta sistem med drugimi uporabljajo tudi največja podjetja, kot Nokia, Pampers, Lenovo, Adidas, Olympus, Salomon, Ford, Pizza Hut, vlada Velike Britanije, Ikea, Samsung ...

Spletna trgovina na 1000 in 1 način

Zakaj spletna trgovina na 1000 in 1 način? Spletna trgovina ima lahko več kot 6000 različnih grafičnih predlog, ki jih lahko prilagodimo potrebam vašega posla ali pa izrišemo takšno, ki je pisano na kožo prav vam. Skupaj določimo cilj vaše nove spletne trgovine in jo grafično prilagodimo tako, da bo zadovoljila potrebe ciljne skupine vaših potencialnih strank.

Preprosta uporaba spletne trgovine

V svoji novi spletni trgovini se boste zlahka znašli. Sistem je prijazen tako za uporabnika kot za kupca. Na voljo so vam vse sodobne plačilne metode in preizkušeni postopki nakupa. Trgovina je izdelana po preizkušenih smernicah in sledi potrebam vaših kupcev.

Lahka prilagodljivost in nadgradnja spletne trgovine

Imate izdelke, ki bi jim radi nastavili akcijsko ceno ali pa popust le za določeno časovno obdobje? Bi radi poleg izdelka izpostavili odstotek ugodnosti? Različno stopnjo davka na dodano vrednost? Ni problema. Sistem omogoča vse sodobne vrste akcijskih "manipulacij". Je zelo prilagodljiv in omogoča napredno prilagajanje glede na vaše prodajne strategije.

Kratek in varen postopek nakupa: pomembno za uspeh spletne trgovine

Z uporabo našega sistema bodo vaši kupci opravili nakup hitro, varno in enostavno. Kratki postopki bodo za vas dokazano ustvarjali večjo prodajo ter poskrbeli za zadovoljstvo vaših kupcev.

 

Celovita podpora naše ekipe

Celovita podpora naše ekipe vam bo na voljo vam tudi po zaključku projekta. Na nas se boste lahko vedno obrnili po elektronski pošti, telefonu, lahko pa se srečamo tudi na kavi. Z veseljem vas bomo obiskali in vam brezplačno svetovali ter vas neprestano podpirali na vaši poti. Veselimo se prijetnega sodelovanja z vami!

Cena izdelave spletne trgovine

Cena izdelave spletne trgovine je odvisna od izbranih funkcionalnosti.Le-te si lahko izberete v neobvezujoči ponudbi, ki vam jo bomo z veseljem pripravili (običajno v roku enega delovnega dne). Ponudba je pripravljena tako, da jo razumejo tudi tisti, ki v izdelavi spletnih strani niso preveč domači. Zahtevajte jo.

 

Potrebujete spletno trgovino, ki bo pregledna
in bo povečala vašo prodajo? Ne odlašajte:

Na vaše povpraševanje bomo odgovorili najkasneje v roku enega delovnika (navadno že v roku pol ure).

Vaši podatki ne bodo nikoli uporabljeni v namene, ki niso v skladu z zakonom, ali v namene, ki bi vam lahko kakorkoli škodovali.

Vam osebni stik pomeni več? Razumemo vas.
Pokličite nas na: 041 281 352 - Luka.

 © 2011-2018 Izdelava učinkovitih spletnih strani: Kreatik.si