Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. 041 281 352

Pospeševanje spletne prodaje je povečanje prodaje ali povpraševanja preko spletne strani ali spletne trgovine? Kot smo to storili že za mnoge naročnike, lahko tudi vam pomagamo doseči boljšo prodajo. Da pa boste lahko prodali več, bo potreben skrbni pregled vašega spletnega nastopa.

Stopite v stik z nami in skupaj bomo pripravili načrt pospeševanja vaše prodaje. Za seboj imamo že veliko veselih naročnikov in uspešnih projektov pospeševanja spletne prodaje. Naročniki navadno z nami sodelujejo več let, saj so rezultati kmalu vidni.

Kako dosežemo boljše rezultate?

Boljše rezultate dosežemo z vpeljavo različnih marketinških (nevsiljivih) metod in tehnik, ki pozitivno vplivajo na razmišljanje in odločanje potrošnika. Vse aktivnosti (marketinške, kot tudi prilagojene tehnične rešitve) skrbno merimo s posebnimi orodji, analiziramo in jih nato optimiziramo ter tako »matematično« povečamo možnost za nakup ali oddajo povpraševanja. Sliši se kompleksno, vendar ni. Vse metode so razumljive in preproste ter primerne za vse poslovne modele - tako doma kot tudi v tujini. Podobne metode uporabljajo spletni velikani kot so ebay, Amazon, Booking.com, Ryanair itn.

Nekateri naročniki so v nas prepoznali pravega partnerja na področju pospeševanja spletne prodaje ter nam zaradi dobrih odnosov in ugodnih rezultatov v popolno upravljanje prepustili celotno spletno poslovanje. Prepričajte se, ali smo prava izbira za vas - četudi ste malo, srednje ali veliko podjetje. Kontaktirajte nas - spoznajmo se.

 

Želite izboljšati svoje prodajne rezultate? Ne odlašajte
in stopite v stik z nami.

Na vaše povpraševanje bomo odgovorili najkasneje v roku enega delovnika (navadno že v roku pol ure).

Vaši podatki ne bodo nikoli uporabljeni v namene, ki niso v skladu z zakonom, ali v namene, ki bi vam lahko kakorkoli škodovali.

Vam osebni stik pomeni več? Razumemo vas.
Pokličite nas na: 041 281 352 - Luka.

 © 2011-2018 Izdelava učinkovitih spletnih strani: Kreatik.si