Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. 041 281 352

Kako izdelamo spletno stran, ki podjetju pomaga rasti?

Na kratko: vaše želje združimo z našim znanjem in izkušnjami (oglejte si nekatere izdelane spletne strani). Pri delu upoštevamo zadnje trende in smernice na področju spletnega oblikovanja, ki vam prinesejo nekaj lepega, svežega, modernega in konkurenčnega. Pri načrtovanju in oblikovanju smo pozorni predvsem na vaše poslovne cilje - povečanje prodaje, povečanje števila prispelih povpraševanj ali pa le profesionalni vtis ...

Skrbno vas vodimo vas skozi celotni projekt izdelave spletnih strani!

Strokovno vodenje skozi celotni projekt izdelave spletnih strani je ključno za doseganje pravih rezultatov. Za vodenje projektov uporabljamo večkrat nagrajeno programsko opremo, ki nam omogoča, da je delo na projektu za vse udeležene prijetno, nezahtevno in učinkovito.

 

Kot dokaz učinkovitega vodenja naj omenimo, da je v letošnjem letu  predlogo (metodologijo) za strokovno vodenje projektov, ki smo jo razvili v našem podjetju, preko tuje spletne strani (Templana), kupilo in preneslo že preko 314 posameznikov in podjetij - tudi naših konkurentov, ki se ukvarjajo z izdelavo spletnih strani,. Vas zanima in bi si jo radi ogledali? Pišite nam in poslali vam jo bomo – za vas seveda brezplačno (pisano v jeziku angleščina).

 

Zakaj spletne strani, ki jih izdelamo, vašemu podjetju pomagajo rasti in kako?

Zato, ker so spletna mesta, ki jih izdelamo pri nas učinkovita in prilagojena načinu poslovanja ter vedno dosegajo cilje.

  • Spletne strani, ki jih izdelamo, vašemu podjetju pomagajo rasti, ker so skrbno prilagojene vaši poslovni dejavnosti in potrebam (vedno je narejena skrbna raziskava izdelka ali storitve).
  • Naše strani so zasnovane za vašo ciljno publiko (izrazit fokus na končnega uporabnika in uporabniško izkušnjo "User Experience - UX"). Spletna stran mora biti jasna, zračna, privlačna in mora hitro podati informacijo.
  • Z izdelano spletno stranjo boste prepoznavni in konkurenčni, ker znamo na pravi način izpostaviti vaše prednosti (vse aktivnosti vaših uporabnikov lahko tudi merimo - kaj klikajo, česa ne klikajo, koliko časa so na strani).

 

Z vsemi naročniki po projektu postavitve spletne strani ohranjamo stike in jim tako omogočimo konstanten dostop do naših strokovnih znanj in izkušenj.

 

Zakaj so spletne strani, ki jih izdelamo in oblikujemo na samem vrhu iskanja v Googlu?

Način delovanja Google iskalnika je ena najbolje varovanih skrivnosti spletnega okolja. Z bogatimi in več kot 10 letnimi izkušnjami z optimizacijo spletnih strani za Google, poskrbimo, da so spletne strani izdelane po zadnjih standardih in priporočilih stroke ter vsebujejo elemente, zaradi katerih je vaša spletna stran v spletu s strani Googla prepoznana kot dobra in učinkovita. Seveda pa gremo v Kreatiku za vas še korak dlje - po želji za vašo spletno stran izvedemo tudi napredno optimizacijo spletnega mesta (prvi na Googlu, prvi v poslu) in vam s posebnimi orodji zagotovimo kar najboljše pozicije na Googlu.

Vas zanima več? Pišite nam in preverite, kako vam lahko pomagamo izdelati učinkovito spletno stran za vaše podjetje.

Kakšna je cena izdelave spletne strani? 

Kakšna je cena izdelave spletne strani je odvisno od več dejavnikov. Če se radi zadovoljite s kratkim odgovorom potem lahko rečemo: odvisna je od vas in vaših želja. Pogovorno navadno izdelavo spletne strani primerjamo z izdelavo hiše ali izdelavo česa, kar je sestavljeno iz več delov.

Pri gradnji hiše cena lahko niha glede na kvadraturo, kompleksnost, število oken, obliko itd., medtem, ko pri ceni za izdelavo spletne strani upoštevamo predvsem želene funkcionalnosti in obseg spletne strani. Da si bodoči naročnik lažje predstavlja kaj potrebuje ter česa ne ter kakšna je cena posamezne funkcionalnosti, za vsakega naročnika izdelamo personalizirano ponudbo, v kateri je vsaka funkcionalnost jasno in natančno obrazložena, kar naročniku olajša razumevanje in končno odločitev.. Ponudbo običajno izdelamo v roku enega delovnega dne. Vabimo vas, da oddate neobvezujoče povpraševanje, če želite, pa se lahko tudi sestanemo in osebno pogovorimo o vaših željah. Seznanili vas bomo s pastmi nekaterih ponudnikov izdelave spletnih strani ter vam predstavili kaj potrebujete, da boste na samem vrhu iskanja v Googlu. Vabimo vas,da se pridružite družini naših zadovoljnih naročnikov. Vaše zadovoljstvo jemljemo zelo resno in ga tudi merimo.

98 % naših sodelovanj in projektov je nastalo po principu širjenja priporočila "od ust do ust".

Potrebujete ponudbo za učinkovito in moderno spletno stran ali učinkovito prenovo spletne strani? Ne odlašajte, spoznajmo se:

Na vaše povpraševanje bomo odgovorili najkasneje v roku enega delovnika (navadno že v roku pol ure).

Vaši podatki ne bodo nikoli uporabljeni v namene, ki niso v skladu z zakonom, ali v namene, ki bi vam lahko kakorkoli škodovali.

Vam osebni stik pomeni več? Razumemo vas.
Pokličite nas na: 041 281 352 - Luka.

 © 2011-2018 Izdelava učinkovitih spletnih strani: Kreatik.si